Dykkerturen.dk

Amager strandpark – Vores første dyk i 2010

Vi havde ellers besluttet os at vi ville have et vinterdyk i år, men der kom en masse i vejen i starten af året. Da vi endelig havde fundet en dag, blev Martin selvfølgelig syg og så måtte det aflyses. Vinteren gik på hæld og derfor ændrede vi målet til at det så “bare” skulle være et “koldtvandsdyk”. Det lykkedes dog heller ikke, og pludselig var vi kommet ind i maj måned. Vi må forsøge igen til næste år.

Men dykke skal vi selvfølgelig i år, og vi fik så også vores første dyk i weekenden ved Amager strandpark. Vi fik arrangeret med Amager Dykkercenter at vi kunne få fyldt luft på vores flasker hos dem. Amager dykkercenter er flyttet til nye lokaler på Saltværksvej på Amager. De har ikke længere en butik, men kun kursuslokaler og luftpåfyldning, så man skal lige aftale luftpåfyldningen med Michael. Michael kunne fortælle at de overvejer 24 timers luftpåfyldning, hvilket ville være rigtig fedt. De vil informerer om det på deres hjemmeside når det bliver aktuelt.


Det var et forfærdeligt vejr da vi tog ned mod Strandparken. Regnen piskede ned og blæsten var hård. Men vi havde jo måtte aflyse de sidste par gange så der var ingen kære mor denne gang. Vi ville ned…og som vi motiverede hinanden med, så regner det jo ikke nede under vandet 🙂
For første gang i mit live var det en ren fryd at få sin dykkerdragt på. Normalt er man jo ved at koge over af varme, men det var skønt at få udstyret på i den kolde regn. Våddragt er jo egentlig det fedeste regntøj man kan få for penge:-)

Selvom det var 6 måneder siden sidste dyk kom vi forholdsvist hurtigt i udstyret og var parat til at kaste os i bølgerne (som var store). Vi gik ned i dykkerområdet og kom hurtigt ned. Men det er jo ikke så langt man kan komme ned. Kun ca 4 meter. Der var ca 5 meters sigt, og det er ok forholdene taget i betragtning. Vi havde ikke kompas med, så vi blev på et tidspunkt slået ud af kurs. Derfor gik der lang tid før vi fandt “dykkerlegepladsen”. Men det lykkedes dog.
Rent teknisk gik dykket super fint. Vores udstyr var perfekt og Nicklas’ nye lygte var perfekt. Det er fedt at have lygte med så man kan se ind under og imellem de forskellige sten. Det bleve et langt dyk. Faktisk det længste vi nogen sinde har dykket. Nok fordi vi virkelig havde savnet det! Vi var nede i næste 50 minutter.
Vi havde også dykkerbøje med og denne var god at have med, da kajaksejlerne har fået den mærkelig ide at de skal gå i land i netop dykkerområdet.

Men alt i alt et dejligt første dyk. Nu er vi i gang og vi glæder os til det næste. Vi satser på det bliver ved Ulfshale bro tæt på Stege.

55 Responses to “Amager strandpark – Vores første dyk i 2010”

 1. ..

  Buyno prescription…

 2. Buygeneric drugs…

 3. Buyno prescription…

 4. .

  Buyit now…

 5. Cheap Oakley Sunglasses…

  Amager strandpark – Vores første dyk i 2010 | Dykkerturen.dk…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.