Dykkerturen.dk

En skøn dykkerdag på molen 3 Amager strandpark

Der har desværre været rigtig lang tid imellem vores dyk i år. Derfor har vi heller ikke avanceret vores lokationer specielt meget.
Der skete også det, at jeg (Martin), for en lille måneds tid siden fik stjålet mit regulatorsæt og dykkercomputer fra mit kælderrum 🙁 Derfor måtte jeg købe noget nyt. Jeg har besluttet mig for at prøve et mere analogt system fremfor den uffattelig smarte computer jeg ellers har haft. På mit nye regulatorsæt kan jeg alstå nu helt analogt måle dybte, temperatur, bar og der er samtidigt kompas.


For at teste mit nye udstyr og nyde det skønne vejr i dag smuttede vi ned til Amager og tog et dyk ved molen (Luft fyldte vi på i King Fish dykkercenter i sidste weeken). Der var rigtig mange dykkere som havde fået samme gode ide som os. Vi synes umiddelbart at det var lidt i overkanten, men det skulle vise sig at være rigtig heldigt for os!

Vi begyndte at rigge vores udstyr til og pludselig opdager jeg at mit nyindkøbte regulatorsæt mangler en Feederslange. Jeg har selvfølgelig ikke tænkt på at den der normalt følger med ens dykkervest jo selvfølgelig også sat på sættet som blev stjålet. Skuffelsen begyndte at indtræffe. Skuffelsen var faktisk enorm. Det ville jo være umuligt at dykke uden den slange, og der er ikke nogen dykkerbutikker åbne på en søndag. Jeg ville dog ikke give op så let…Jeg gik over til en flok dykkere der stod på molen og forklarede mit problem. Det var dykkere fra Roskilde og jeg kom i snak med Anja. Hun var super hjælpsom og de skulle være der et per timer endnu så hun var med på at låne mig en slange. Hun skulle dog også hjælpe mig med at montere den, da jeg ikke havde værktøj med til denne operation. Anja havde heldigvis prøvet dette mange gange før, og mit reulatorsæt havde brug for den helt store ændring. De forskellige slanger sad helt forkert i forhold til danske standarder. Lidt spicielt at lave en så stor operation på selve dykket men det gik fint og hendes slange passsede fint til min vest. Stor tak til Anja fra “Scansub DK Diver”!

Vi kom i vandet og det var helt perfekt! 9 grader og helt stille. Der var rigtig god sigt, og solen var fremme. Solen er en rigtig god navigator, vi var ikke på noget tidspunkt i tvivl om hvilken vej vi skulle, for vi kunne bare orientere os om hvor solen var.

Vi dykkede langs molen, hvor der var rigtig meget dyreliv. Dog ikke store fisk, kun små og mange krabber:

Langs molen kunne man også se folk stod og kiggede ned på os…men hvad de nok ikke vidste var at det faktisk ikke var dem som kiggede på os, men os der kiggede (og filmede) på dem 🙂

Der vi havde passseret rundt om molen dykkede vi over i træningsområdet og det var tid til lidt træning:

Vi var nede i næsten 50 minutter og det var kun de sidste 5 min hvor vi begyndte at fryse lidt, så vi var meget tilfredse med vores dragter. Vi havde snakket med nogle dykkere lige inden vi hoppede i og de havde været nødt til at tage tidligt op fordi de frøs (de dykkede også med 7+5 mm våddragt). Mit nye regulatorsæt var også helt perfekt.
På land blev det meget koldt, men en Underberg hjalp en smule på det 🙂
Vi kunne desværre ikke skylle vores udstyr ved Molen, da skyllerummet var vinterlåst. Det kunne de måske godt have ladet være åbent lidt længere tid. Vi måtte derfor skylle udstyret hjemme.


Til alle jer dykkere, der følger med på vores side 🙂 Jeg (Nicklas) har muligvis brug for jeres hjælp.

Jeg tabte desværre mit integrerede bly til min bcd. Blyet ligger i den lomme, der bliver klikket på bcd’en. Jeg har tabt det omkring ringene på dykkerlegepladsen. Hvis I finder det, så skriv endelig til os her på siden. Jeg giver en øl og en skarp i findeløn 😉

31 Responses to “En skøn dykkerdag på molen 3 Amager strandpark”

 1. Website

  If you wish for to obtain a good deal from this article then you have to apply these strategies to your won website.|

 2. Website

  Useful info. Fortunate me I discovered your web site by accident, and I am surprised why this accident did not took place in advance! I bookmarked it.|

 3. Website

  Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your bl…

 4. Buy CBD

  Dykkerturen.dk – Vi dykker i Danmark

 5. mimirobic

  adidas zx 500 womens all white blue uk cowboys her style shirts for cheap nike air force 1 high nba sale wine and white yeezys cheap real shoes spain adidas torsion equipment eqt support 93 nike air penny 1 negro amarillo zapatos

 6. borinsel

  red black nike lebron soldier 8 air jordan eclipse kopen steelers shopping for cheap nike magista opus volt atlanta braves straw hat hats nike air presto hombres todas oro

 7. mealspeal

  ray ban justin classic grey gradient fc barcelona 2019 away kit for cheap where can you buy jordan retro 12 yangon united fc jersey for cheap womens pink nike air max shoes app uk zapatos blanco naranja nike air max 2020

 8. susanavello

  ray ban clubmaster oversized flash lenses kansas city royals all star hat 2015 winner san francisco giants cap space 70 nike kobe 10 nba 2k15 zeal nike hypervenom phinish leather review guide ua curry one low gris blanco zapatos

 9. selltcr

  jordan retro 6 todas blanco nike kobe 10 elite low opening night apk barato cielo azul new balance trainers miami heat fitted hat for cheap black giannis antetokounmpo jersey for cheap harden

 10. wtmiradio

  how to make a baby santa hat vector nike roshe one negro cuero negro rosado azul nike air foamposite one black toe 14 loom knit child hat size sheet music jual nike elastico superfly kw yamaha

 11. betasahm

  ray ban justin classic grey gradient fc barcelona 2019 away kit for cheap where can you buy jordan retro 12 yangon united fc jersey for cheap womens pink nike air max shoes app uk zapatos blanco naranja nike air max 2020

 12. langlerol

  dallas cowboys throwback uniforms for cheap nike air huarache junior gris naranja negro nike hypervenom 3 all red shoes celtics earned edition nike hypervenom neon todas rosado nike hyperdunk 2016 high uk zapatos

 13. nashekafe

  real betis jersey kappa for cheap

 14. dmmllaw

  nike air force 1 high foamposite white schwarz herren new balance 574 black lime carhartt 47 yankees for uk kvinners nike shox oz hvit nike x supreme scarpe jordan 7 black university red

 15. marganza

  nike air force 1 high foamposite white schwarz herren new balance 574 black lime carhartt 47 yankees for uk kvinners nike shox oz hvit nike x supreme scarpe jordan 7 black university red

 16. calusseau

  new england patriots winter hat nike air max schwarz rot grau pink ray ban aviator polarized nike dunk sky hi hvit trainers dream league soccer kits milan hernandez marco 40 jersey for cheap

 17. csmfirm

  chicago bears black hat for cheap nike roshe run orange brown nike india cricket jersey 2018 for cheap adidas samba grey oransje nike air max 1 svart multicolor wmns sko nike lebron soldier 8 schwarz and gold

 18. napscorp

  nike free trainer 3.0 gris arsenal home t shirt adidas carolina hurricanes as elephant hat for cheap cheap oakley m frame sunglasses nike dunk sb rojo october kaufen

 19. sakshotel

  dallas cowboys light jacket for cheap cap monster energy for eu nike cortez cuir marine jordan flight 9 white blue air jordan 1 blau and grau chicago cubs hats lids

 20. mncooks

  nike colts 83 dwayne allen black mens stitched nfl limited 2016 salute to service jersey washington nationals straw hat youtube one star converse navy billig minnesota wild 64 mikael granlund red jersey adidas nmd runner primeknit jaune digi camo adida…

 21. fvtlaw

  best new balance skate shoes billig 2014 new nfl jerseys tampa bay buccaneers 22 doug martin white with mg patch elite jerseys women nike eagles 91 fletcher cox white nfl vapor untouchable limited jersey new york yankees game navy pinch hitter adjustab…

 22. eurowalls

  nike houston texans 87 c.j. fiedorowicz green mens stitched nfl limited salute to service jersey 2012 new nfl jerseys buffalo bills 94 mario williams grey vapor elite jerseys jordan 4 raptors drake ovo billig jackie battle jersey kansas city chiefs 26…

 23. headhonchos

  nike houston texans 87 c.j. fiedorowicz green mens stitched nfl limited salute to service jersey 2012 new nfl jerseys buffalo bills 94 mario williams grey vapor elite jerseys jordan 4 raptors drake ovo billig jackie battle jersey kansas city chiefs 26…

 24. edming

  air jordan 4 retro sort gul air jordan 13 low hornets billig nike kd 9 rosso bianca nike blazer metric qs schwarz penguins 29 andre fleury black sawyer hooded sweatshirt 2017 stanley cup final patch stitched nhl jersey chicago cubs 9 javier baez red lo…

 25. carefactor

  puma fierce velvet rope womens training shoes billig adidas crazy light boost 2015 blanco and rojo nike zoom x copy billig nike air max 2015 hommes chaussures prix in india top 3 jordan 1 mid billig nike dsm air max 1 billig

 26. labpsico

  nike magista obra billig womens nike roshe run black sail womens nike dallas cowboys 54 randy white game navy blue throwback alternate nfl jersey sale mens blue mountain state 54 thad castle white 2015 college football jersey elite brandin cooks mens j…

 27. truemailer

  womens san francisco 49ers 7 colin kaepernick gray gridiron gray limited jersey nike herre zoom kobe venomenon 4 basketballe sko nike air max 1 space azul blanco jade vintage nike chaussures new york yankees fathers day hat for uk nike sb dunk high pol…

 28. schirok

  23 elite arian foster houston texans mens jersey nfl team road two tone retro 4 red black billig adidas samba hommes argent red miami dolphins hat game nike air max 2014 maschio tutti blu nike kd 6 azul crab

 29. teckna

  herren air max 90 hyperfuse rot nike seattle seahawks 76 germain ifedi grey alternate mens stitched nfl elite jersey 2012 new nfl jerseys baltimore ravens 27 ray rice grey shadow jerseys red sox black on black hat nyc nike air max 90 hyperfuse rosso si…

 30. novaere

  nike 97 jd billig jacksonville jaguars critical victory nfl t shirt yellow air jordan 6 white blau nike air max tavas cool grigio nero adidas originals zx flux black print france 14 blaise matuidi blue mens adults short sleeves 2016 2017 country nation…

 31. mepriestley

  womens san francisco 49ers 7 colin kaepernick gray gridiron gray limited jersey nike herre zoom kobe venomenon 4 basketballe sko nike air max 1 space azul blanco jade vintage nike chaussures new york yankees fathers day hat for uk nike sb dunk high pol…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.