Dykkerturen.dk

Dyk i Kastrup havn

Vi havde ellers planlagt at vi denne dag skulle til Stevs klint og dykke. Men mange forskellige begivendheder gjorde at vi besluttede at blive på Amager. Bla. Var storkøbenhavn blevet oversvømmet et par dage før og derfor var flere motorveje fuldkommen spæret, bla. Køgebugt som vi jo skulle benytte.


Derfor besluttede vi os for at udforske Amager og finde et sted som der umiddelbart ikke normalt bliver dykket fra.
Vi udforskede forskellige lokationer og kom så til Kastrup havn. Området hvor kajakkerne gik virkede som et rigtig godt udganspunkt for et dyk. Der var fin mulighed for at komme ud i vandet og der var endda et toilet lige ved siden af.
kastruphavn

Selve dykket var desværre ikke særlig interessant, men vi følte os som de helt store udforskere 🙂

Comments are closed.