Dykkerturen.dk

Søbadet

Vores første dyk på Dykkerturen skal selvfølgelig være ved Søbadet som jo kun ligger nogle hundrede meter fra Hindsgavl Camping. Vi tog bilen derned og begyndte at tage udstyr på. Nicklas havde lidt problemer med sin flaske, men vi lånte lidt specialværktøj fra en venlig tysker. Vi var lidt i tvivl om strømmen (det var eftermiddag). Vi havde ikke i sinde at tage et strømdyk, så vi håbede ikke det ville være for voldsomt.


Vi havde en del problemer med at finde kæden ned. Vi fandt den dog til sidst, men problemet var at der var kommet ny kæde, som er lidt mindre end den gamle. Vi begyndte vores nedstigning og kom fint ned til de 8-10 meter. Nicklas havde desværre lidt problemer med at trygudligne, men med en god pause på ca 8 meter kom vi fint længere ned. Endnu en gang var der masser af liv. Det var dog primært på 10-12 meter fiskene stimede omkring os for at tigge blåmuslinger. På de 20 meter blev det noget koldere og der var ikke så mange fisk her. Da vi var i Søbadet sidst var der flest fisk på de 20 meter. Måske fordi der dengang var to grader varmere.
Vi havde planlagt en langsom opstigning, men dette havde vi meget svært ved at overholde, da vi havde brugt meget luft og derfor havde noget mere opdrift end normalt. Vi bør nok overveje at tage flere kilo på når vi dykker på 18+ meter.

Comments are closed.