Dykkerturen.dk

Ammoniakhavnen

Alle har talt varmt om ammoniakhavnen. Cementmolen skulle efter sigende være utrolig flot under vandet og der skulle være et rigt dyreliv. Derfor besluttede vi os at tage en tur til hertil. Da vi kom derned hoppede vi i dragterne og besluttede at starte på den venstre side af molen og så dykke direkte til molen og føle den rundt så langt som muligt. Der stod en del fiskere så umiddelbart var vi nødt til at stoppe ca midt på og gå tilbage igen.
Dykket startede fint og vi kom hurtigt ned til 6-8 meter. Her begyndte vores bøje dog at drille. Den var viklet fuldkommen ind og vi lå lang tid og kæmpede med at få den fri uden held.
VideoDerfor var vi nødt til at gå op og aflevere bøjen til Bjørn og dermed tage dykket uden. Vi påbegyndte nedstigningen igen. Martin kom ned til de 6-8 meter igen og ventede på Nicklas. Nicklas har haft lidt småproblemer med at trygudligne og her ville ørene altså ikke mere. Vi blev nødt til at opgive dykket. Vi vil forsøge igen i morgen og man må hermed sige at dette var den mest omfattende rekognisering af et nyt dykkersted vi nogen sinde har foretaget.

Comments are closed.