Dykkerturen.dk

Fridyk med godt gammeldags kamera

I vores søgen efter et ok begynder dykkerkamera som vi kan bruge til vores dykkertur, har vi nu prøvet et Fuji HD-M kamera. Dette er gammeldags filmkamera som lover at kunne gå ned til to meter.

For at teste det tog vi et fridyk ved Amager Strandpark. Under vores første test tænkte vi ikke på blitzen. Vi tog blot en masse billeder. Disse billeder blev meget dårlige for blitzen reflekterede alt.  Under næste forsøg forsøgte vi at holde en finger over blitzen og her blev billederne meget bedre. Mærkeligt der ikke er en mulighed for at slå blitzen fra…Nå men her er de “gode” billeder:

Selvom disse billeder er blevet ok, har vi dog besluttet at købe et billigt digital dykkerkamera, da vi synes det er langsommeligt (OG DYRT) at få fremkaldt disse billeder.

Så på vores dykkertur vil vi bruge et kamera fra Jabadoo. Et DC-1 som har kostet 900 kr. Med dette digital kamera kan vi også få optaget små videoklip som vi forhåbetlig også kan få lagt op på siden. Vi har dog ikke fået testet dette kamera endnu, så vi glæder os til de første billeder.

One Response to “Fridyk med godt gammeldags kamera”

  1. oakley sunglasses outlet

    Saved as a favorite, І like your web site!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.